Adverteren

Welkom bij Nieuwspolitie.nl – dé online nieuwsbron voor alles wat er gebeurt in en rondom de politie! Wilt u uw bedrijf of dienst onder de aandacht brengen van een lokaal publiek met een passie voor nieuws en actualiteiten? Dan is adverteren op Nieuwspolitie.nl de perfecte keuze!

Onze advertentiemogelijkheden zijn divers en flexibel, afgestemd op uw behoeften en budget. U kunt kiezen uit opvallende banneradvertenties die prominent op onze homepage worden weergegeven, of gerichte advertorials die naadloos aansluiten bij ons redactionele content.

Bij ons heeft u op dit moment twee opties om een banner op onze website te plaatsen. Deze banners worden zichtbaar rechts onder de sectie “Advertentie”. U kunt kiezen voor een advertentieplaatsing met behulp van een banner voor een periode van 1, 2 of 4 weken. Het gewenste formaat van de banner is 300 x 250.

Naast banneradvertenties bieden we ook de mogelijkheid om uw advertentie te plaatsen als nieuwsartikel op onze website.

Wilt u meer informatie over de advertentiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de beste optie om uw boodschap effectief te verspreiden.